Suport dispozitive Unimog
Autocamioanele noastre

Suport dispozitive Unimog

Deschis la orice provocare.

Numeroase interfețe, utilizare pe tot parcursul anului, operare economică, siguranță pe șosea și pe teren accidentat. Transportorul de echipamente Unimog - dezvoltat ca purtător versatil de putere cu un singur scop: să fie cât mai eficient posibil.

Robustețea și fiabilitatea sa, precum și versatilitatea remarcabilă, fac de decenii ca Unimog să fie un transportor de echipamente pentru profesioniști. Deoarece „Universal-Motor-Gerät” (echipament universal cu motor) – denumirea originală – este un autovehicul dezvoltat special pentru acest scop. Împreună cu numeroșii producători calificați de echipamente și suprastructuri, și cunoștințele de specialitate ale partenerilor Unimog, s-a creat un sistem de autovehicule ale căror flexibilitate și productivitate sunt de neegalat. Cu toate abilitățile sale, dimensiunile sunt menținute extrem de compacte – tocmai de aceea Unimog este eficient aproape în orice domeniu.

Configurator web 3D

Configurator web 3D

Descoperiţi Unimog virtual! Configuraţi-vă produsul preferat dintr-o multitudine de variante de echipare şi de autovehicul posibile.

Aflați mai multe
Confort

Confort

Transportorul de echipamente Unimog oferă confort generos prin numeroasele funcții practice și tehnologia modernă. Conceptul său de operare, cabina șoferului sau ergonomia; totul este coordonat. Aflați mai multe.

Concept de propulsie

Concept de propulsie

Aflați mai multe despre trenul de rulare, transmisie, sistemul hidraulic, competența remarcabilă a sistemului și implementarea echipamentelor.

Domenii de utilizare

Domenii de utilizare

De generații întregi niciun alt vehicul nu l-a întrecut, în ceea ce privește versatilitatea. Informați-vă despre soluțiile de sistem individuale pentru domeniul dvs. de utilizare.

Date tehnice

Date tehnice

În această secțiune vă informăm despre detaliile tehnice ale tuturor modelelor constructive de transportoare de echipamente. Unimog.

Elemente esențiale și alte aspecte concrete

Elemente esențiale și alte aspecte concrete

EasyDrive îmbină avantajele cutiei de viteze manuale cu consum redus de combustibil la viteze de până la 89 km/h cu cele ale unui mecanism hidrostatic de rulare pentru lucrări cu viteze între 0,1 și 50 km/h.

În sus