eMobility

Experiență de conducere copleșitoare.

Putere continuă de 330 kW și putere de vârf de 400 kW: acesta este noul eActros. Când ești la volan, abia aștepți să accelerezi rapid și puternic și să conduci lin. Acest lucru este posibil datorită punții electrice specifice Mercedes-Benz cu două motoare, susținute de o cutie de viteze cu două trepte și un centru de greutate coborât.

Atât de liniște nu a fost niciodată într-o cabină de șofer de la Mercedes-Benz Trucks. La accelerare maximă, nivelul de zgomot al grupului motopropulsor din interiorul camionului eActros este redus cu până la 10 decibeli. În comparație cu un camion convențional, aceasta corespunde unei reduceri la jumătate a volumului sonor perceput! Propulsia electrică mai aduce un avantaj: în timpul călătoriei se vor simți și mai puține vibrații, ceea ce o face, astfel, mai confortabilă. Acest lucru previne oboseala șoferului și îi poate mări capacitatea de concentrare.

Driving experience content silence
Driving experience content working

Locul de muncă digital din modelul eActros este complet interconectat și intuitiv. Cockpitul multimedia de ultimă generație și MirrorCam reprezintă centrala dvs. de comandă și este orientată în mod specific către subiectele relevante pentru modelul electric. Cockpitul multimedia impresionează printr-un afișaj nou și revizuit și oferă o privire de ansamblu a tuturor informațiilor specifice modelului electric, precum autonomia în funcție de distanță și de timp, consumul actual și mediu în kWh/100 km, precum și nivelul de încărcare. Acesta vă permite să profitați la maximum de autovehiculul dvs. în orice moment.

Pentru a vă oferi de la bun început cea mai bună experiență de conducere posibilă, oferim tuturor șoferilor de eActros o serie de traininguri speciale, concepute pentru cerințele deosebite ale camioanelor electrice. Aici sunt acoperite etapele de lucru de bază, precum încărcarea în siguranță a camionului și accesarea informațiilor specifice modelului electric, însă, mai presus de toate, se face instruirea pentru lucrul cu noul ePowertrain și recuperarea inteligentă, pentru o conducere cu autonomie optimizată și menajarea bateriilor.

Driving experience content preparation
În sus