Design interior
Actros L

Design interior

Interiorul modelului Actros L îndeplinește cele mai înalte pretenții de confort la conducere, muncă și locuire.

În timpul călătoriei și în pauze – interiorul modelului Actros L include tot ceea ce visează șoferii. Cine urcă aici observă imediat: așa arată un loc de muncă premium în traficul interurban.

Interiorul modelului Actros L îndeplinește cele mai înalte pretenții de confort la conducere, muncă și locuire. Pentru că la proiectarea cabinei șoferului atenția se focalizează chiar pe șofer. De la alegerea culorii, care oferă un ambient prietenos și un spațiu confortabil, până la conceptul de lumină din habitaclu. Totul este prezent pentru a ușura munca și a crea pauze de odihnă cât mai comode și relaxante cu putință.

Prezentare generală a avantajelor.

  • Design interior de înaltă calitate, atractiv cu separare clară a zonei de lucru și a spațiului de locuit
  • Atmosferă intimă grație conceptului de iluminat interior pentru iluminarea optimă a cabinei șoferului
  • Iluminat ambiental cu LED1 și iluminat ambiental cu LED, conducere și locuire1 pentru o iluminare deosebit de plăcută și o orientare mai bună în timpul pauzelor și în timpul conducerii pe timp de noapte
  • Concepte de interior StyleLine1, TrendLine1 și accesorii Line Interieur1

Conceptul de iluminat interior oferă practic în orice situație o iluminare excelentă a cabinei șoferului. Pe lângă lampa interioară pentru iluminarea completă a cabinei șoferului și două spoturi de citit de culoare albă caldă, acest concept cuprinde și o lumină albastră de noapte pentru o mai bună orientare în timpul călătoriei.

Content interieurdesign 23
Content interieurdesign 13
Content interieurdesign 14

Noua linie de echipare pentru accesorii de interior1 sporește și mai mult valoarea cabinei șoferului: perdele negre, opace și rezistente cu „efect de camuflaj“ stimulează o odihnă netulburată în timpul nopții. Transversal în fața patului există o perdea nouă cu stea Mercedes‑Benz pe fundal negru.

Căutați centrul autorizat din apropierea dvs. și convingeți-vă personal de designul interior al modelului Actros L.

MBTO content finance leasing 03
În sus