Fiabilitate
Actros L

Fiabilitate

Deosebit de fiabil la drum - cu toată experiența acumulată în peste 125 ani de construcții de autovehicule.

La construcția camionului nostru stabilim întotdeauna cele mai stricte standarde de calitate care există: cerințele provenite din practică. Sau pe scurt: ale dumneavoastră.

Modelul Actros L este conceput în mod optim pentru traficul interurban în scopul funcționării ireproșabile și în condiții extreme.

Pentru noi aceasta înseamnă: să vă punem la dispoziție camioane care funcționează bine și în condiții extreme sau pe teren accidentat. Cu alte cuvinte: „Trucks you can trust“.

Ca partener care vă ajută să vă rezolvați eficient sarcinile zilnice de transport, vom face și pe viitor totul pentru ca dumneavoastră să fiți plin de încredere când porniți la drum. Cu toată experiența acumulată în peste 125 ani de construcții de autovehicule. Prin intermediul camioanelor cu componente și dotări robuste, testate de mii de ori, care au în vedere condițiile topografice și climaterice de la fața locului.

Prezentare generală a avantajelor.

  • Fiabilitate datorită construcției robuste și finisării la Mercedes‑Benz Trucks
  • Configurații ale grupului motopropulsor combinate optim cu o structură deosebit de robustă și o durată de viață ridicată
  • Punți, componente de șasiu, tren de rulare, suspensie și frâne orientate către aplicații
  • Centru de informare clienți în Wörth
  • Mercedes-Benz Custom Tailored Trucks pentru conversii personalizate de autovehicule
  • Intervale lungi între revizii și proiectare orientată pe servicii pentru costuri reduse de reparații și întreținere
  • Piese de origine Mercedes-Benz pentru fiabilitate și pentru menținerea valorii, precum și piese de schimb de origine, ca alternativă convenabilă

De la ștergătoare și până la lămpile de frână – fiabilitatea aparține echipării standard Mercedes‑Benz Trucks. Pentru că încă din faza de proiectare și dezvoltare este valabil principiul: fiecare componentă este importantă.

Content reliability 01

Centrul de dezvoltare și testare din Wörth. O fiabilitate ridicată și o durată lungă de viață au tradiție la Mercedes-Benz Trucks. În Centrul de dezvoltare și testare din Wörth circa 300 de angajați se îngrijesc ca dumneavoastră să porniți plin de încredere la drum.

Fiabilitatea unui camion este determinată încă din faza de dezvoltare. Prin obiective de fiabilitate bine definite pentru fiecare piesă și ansamblu de piese, precum și pentru întregul camion.

Baza muncii din Centrul de dezvoltare și testare din Wörth este reprezentată, pe lângă experiența îndelungată, și cele mai moderne metode științifice, de îndeplinirea așteptărilor clienților noștri. Verificăm robustețea, durabilitatea și fiabilitatea camioanelor noastre în orice privință.

În cazul operațiunilor de reparație sunteți în siguranță cu piesele de schimb de origine Mercedes-Benz. Pentru că acestea sunt concepute special pentru fiecare scop în parte și și-au demonstrat calitatea în nenumărate teste pe mii de kilometri, în faza de testare a autovehiculului. Ca alternativă economică și ecologică, piesele de schimb de origine Mercedes-Benz oferă nivelul ridicat de calitate tipic Mercedes-Benz și siguranța dovedită la prețuri avantajoase.

În sus