Predictive Powertrain Control
Actros L

Predictive Powertrain Control

Să conduceți pur și simplu mai bine – cu Predictive Powertrain Control.

Predictive Powertrain Control integrează modurile de rulare, precum și frâna rezistentă la uzură și Top Torque extins1070. În plus, recunoaște intenția de virare a șoferului și inițiază la timp o fază EcoRoll.

Prezentare generală a avantajelor.

  • Consum de combustibil în versiunea de serie cu până la 5%1066 mai mic
  • Recunoașterea cursului drumului, precum pante, rampe, intersecții și sensuri giratorii care urmează
  • Automatizarea inițierii cuplării, a selectării treptei de viteze și a vitezei setate în tempomat
  • Integrare a setărilor care depind de trafic, precum și a asistentului pentru semne de circulație
  • Acum utilizabil nu doar pe autostrăzi, ci și pe drumuri naționale
Content predictive powertrain control 04

Suveran și economic. Predictive Powertrain Control din versiunea de serie (imagine similară) are rolul, pe lângă sprijinul adus șoferului, și de a contribui la reducerea consumului de combustibil pe șoselele naționale.

Indiferent că este vorba de un munte abrupt, de un vârf de colină, de coborârea unei pante, în depresiuni sau la șes – datorită navigației prin satelit și preciselor hărți 3D, Predictive Powertrain Control poate să recunoască din timp situațiile din traficul din față și să acționeze preventiv. În acest scop, Predictive Powertrain Control determină în permanență energia cinetică a autovehiculului și o poate folosi, de exemplu, înaintea vârfurilor de colină sau la câmpie, pentru etapele de rulare economică, poate reduce pierderile de tracțiune și economisi combustibil. În plus, sistemul poate asigura o secvență de cuplare adaptată situației din traficul din față, efectuând astfel, de exemplu, mai puține procese de cuplare și schimbări mai mari de viteze.

În plus, integrarea inteligentă a Predictive Powertrain Control poate, de exemplu, să detecteze intențiile de virare prin activarea semnalizatorului și să inițieze o fază de rulare cu consum redus, integrând în modurile de rulare Standard și Power cuplul Top Torque extins1070.

Toate ilustrațiile trebuie privite ca exemplificative și pot diferi de configurările care pot fi comandate. Sunt posibile modificări.

Content predicitve powertrain control 01 RET

Programul potrivit pentru fiecare situație de rulare: puteți alege între Standard, Economy, Fleet și Power. Însă sunt acoperite și solicitări speciale precum Offroad, Heavy, Municipal și Fire.

Și chiar și în cadrul unui anumit program de rulare, șoferul are posibilitatea de a alege oricând între patru moduri de rulare1068 – cu A și A economy ca standard, completat de un alt mod automat plus manual.

În sus